Legutóbbi témák | » FolyóVas. Szept. 27, 2015 2:01 am by Syla Breeze» PalotaKedd Feb. 03, 2015 8:45 pm by Zach Shadowstay» KözpontSzomb. Nov. 08, 2014 9:27 pm by Blaide» ErdőPént. Nov. 07, 2014 11:21 pm by Syla Breeze» Medvék birodalmaSzer. Aug. 13, 2014 7:24 pm by Penge» KiképzőtelepHétf. Jún. 30, 2014 9:43 pm by Celorn» DaziraPént. Feb. 28, 2014 8:42 pm by Caralden Yosa» Nyugati piacnegyedSzomb. Feb. 22, 2014 12:50 am by Blaide» Syla BreezeSzomb. Feb. 22, 2014 12:14 am by Syla Breeze |
Ki van itt? | Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 188 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 8:54 pm-kor volt itt. |
|
| Erdő | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Blaide
Hozzászólások száma : 148 Join date : 2013. Apr. 01. Age : 28
| Tárgy: Re: Erdő Pént. Nov. 07, 2014 11:09 pm | |
| Letakartam a lány szemeit és így szóltam. - Rajtam nem fognak az ilyen szemek, rengeteget láttam már és már rég immúnis vagyok rá. Sok dolgot nem mondok el neked, mert attól függetlenül hogy velem jössz még nem bízom meg benned eléggé hogy elmondjam őket. érted? Na ha tudni akard őket akkor először el kell érned hogy teljes mértékben megbízzak benned. mondtam majd homlokon pöcköltem a lányt. | |
| | | Syla Breeze
Hozzászólások száma : 145 Join date : 2014. Feb. 21. Age : 30
| Tárgy: Re: Erdő Pént. Nov. 07, 2014 11:13 pm | |
| Vak vagyok. Legalábbis egy pillanatra. Amikor megpöckölt, megdörzsöltem a homlokom. - Nem vagyok hülye, akármennyire is teszem magam annak. Lehet, hogy tolvajnak ismertél meg, de igazából nem vagyok tolvaj. Csak a szegényeken próbálok segíteni. Azt a pénzt, amit munkával fogok szerezni, ugyanúgy a szegényeknek fogom adni, nekik több szájat kell etetniük, nem élnek szabadon mind, mint mi. Nyugodt lehetsz, hogy neked nem ártok, nem foglak hátbaszúrni. Nincs okod, hogy ne bízz bennem - csak jó ember vagyok. Sosem mondtam, hogy rossz lennék. Az más, ha huncut vagyok. A huncutság nem rossz. - Egyébként sem lenne senki, akinek elmondanám. Másrészről, az elfek tartják a szavukat. Anyám ezt tanította, mindig legyek hű az igazsághoz, és igazságos a hűekhez. Ha társadul szegődtem, nem árullak el, az életem adom rá - anyám büszke lenne rám. Hiányzik. | |
| | | Blaide
Hozzászólások száma : 148 Join date : 2013. Apr. 01. Age : 28
| Tárgy: Re: Erdő Pént. Nov. 07, 2014 11:18 pm | |
| - Hát akkor bizonyítsd. Előre a következő város fele, ami fogalmam sincs merre lehet, de majdcsak odajutunk valahogy vagy valamikor igaz? | |
| | | Syla Breeze
Hozzászólások száma : 145 Join date : 2014. Feb. 21. Age : 30
| Tárgy: Re: Erdő Pént. Nov. 07, 2014 11:21 pm | |
| Sóhajtok egyet. Nem igaz, hogy nem tud tájékozódni. Ezzel a nagy sóhajjal megfogom a kezét, mint egy gyereknek és vezetem a jó irány felé. - Gyere - igazság szerint ez a sóhaj a nehézség jele volt, ugyanis nem szerettem, ha nem bíznak bennem. Jó, megértem, hogy még nem ismer, de én is mondhatnám, hogy nem bízok benne, és mégis eljöttem vele. Annak ellenére, hogy én nem tudok karddal bánni, akármikor megölhetne, nő vagyok, és nő létemre szerintem nagyobb okom van aggódni egy idegen férfi mellett, mint neki mellettem. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Erdő | |
| |
| | | | Erdő | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Erdő
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |