Legutóbbi témák | » FolyóVas. Szept. 27, 2015 2:01 am by Syla Breeze» PalotaKedd Feb. 03, 2015 8:45 pm by Zach Shadowstay» KözpontSzomb. Nov. 08, 2014 9:27 pm by Blaide» ErdőPént. Nov. 07, 2014 11:21 pm by Syla Breeze» Medvék birodalmaSzer. Aug. 13, 2014 7:24 pm by Penge» KiképzőtelepHétf. Jún. 30, 2014 9:43 pm by Celorn» DaziraPént. Feb. 28, 2014 8:42 pm by Caralden Yosa» Nyugati piacnegyedSzomb. Feb. 22, 2014 12:50 am by Blaide» Syla BreezeSzomb. Feb. 22, 2014 12:14 am by Syla Breeze |
Ki van itt? | Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 188 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 8:54 pm-kor volt itt. |
|
| Kérdések | |
|
+6Scharcus Matt Tuck Olivia Brightmore Caralden Yosa Tobu Hito Natura 10 posters | Szerző | Üzenet |
---|
Natura Moderátor
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2010. May. 08. Tartózkodási hely : Mindig másutt
| | | | Tobu Hito
Hozzászólások száma : 29 Join date : 2010. May. 10. Age : 34
| Tárgy: Re: Kérdések Szer. Május 12, 2010 10:14 pm | |
| Szia új vok és megszeretném kérdezni hoyg lidérc tanúlhat mágiát vagy rendelkezhet mágiával ? | |
| | | Caralden Yosa Admin
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 30 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Re: Kérdések Csüt. Május 13, 2010 11:53 pm | |
| Nos, mivel a lidércek általában Choor teremtményei, ebből kifolyólag minden lidérc gonosz, rossz szándékú. S ugyebár, akár a démonok, ők sem tanulhatnak ősi mágiát, ami azt jelenti, hogy nem, nem tanulhatnak mágiát. Csakis azokkal az adottságokkal rendelkeznek, amelyet Choor adott nekik. Így például képesek irányítani az árnyakat, elszívni mások lelkeit, vagy negatívumokat kelteni egy adott területen belül. Így valamilyen szinten bírnak az elektromossággal, s ködé tudnak válni, mint maga az árny, majd egy másik helyen megjelenni. De erejüket csak gonosz szándékok vezérlik, így a fantáziát rád bízom, hogy te milyen erővel ruházod fel őt.^^ (U.i.: Megkérnélek, hogy a neved és képet változtasd meg, hisz nem a fantázia világába való, főleg nem ebbe a játékba. Köszönöm!) | |
| | | Olivia Brightmore
Hozzászólások száma : 15 Join date : 2010. May. 13. Tartózkodási hely : Az iskola falain bellül..
| Tárgy: Re: Kérdések Pént. Május 14, 2010 5:36 pm | |
| Sziasztok! Egy embernek hány karija lehet? ^^ | |
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 30 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Re: Kérdések Pént. Május 14, 2010 5:50 pm | |
| Amennyit csinálsz. Bár, ez attól függ. Például, hogy van e időd rá, vagy aztán tudod e figyelni a kalandokat, és nem feledkezel meg a játékáról. Eleinte még csak egy karaktert ajánlok a játékosoknak, mert, ha jobban megfigyeled majd, nehézkesnek fog tűnni a játék. Lehet, hogy most még nem, de ha már több játékos lesz az oldalon, és beindulnak a harcok, azzal az egy karakterrel is elég bajod lesz. De ez csak saját vélemény. Habár, engem nem szokott zavartatni az, ha egy user több karaktert csinál magának az oldalra. Én úgy vagyok vele, hogyha az egyik karakterem úgysem csinál semmit, akkor ott van egy másik, és mindig lesz olyan, amelyiknek érdekfeszítőbb a kalandja.^^ | |
| | | Olivia Brightmore
Hozzászólások száma : 15 Join date : 2010. May. 13. Tartózkodási hely : Az iskola falain bellül..
| Tárgy: Re: Kérdések Csüt. Május 20, 2010 6:48 am | |
| Sziasztok! A pénz mire jó? | |
| Tárgy: Re: Kérdések Pént. Május 21, 2010 2:09 pm | |
| Hát, most hogy így kérdezed, igazából semmi fontosra. De ha úgy nézzük, hogy ha valaki klánt akar alapítani, és a klán célja a pénzszerzés, akkor előbb-utóbb máris megtaláltuk a pénz hasznát. Például egy klán majd pont arra fog célozni, hogy kifosszon mindenkit, és hogy ő legyen az oldalon a leggazdagabb. Úgy megy ez, mint a valós életben... csak kicsit másképpen. Szóval az aranyat, amit kaptok, nem tudjátok az oldalon semmire sem költeni, egyszerűen arra való, hogy meg tudjuk különböztetni a rangosabbakat. (jómódúakat.) | |
| | | Matt Tuck
Hozzászólások száma : 54 Join date : 2010. May. 13.
| Tárgy: Re: Kérdések Hétf. Aug. 16, 2010 8:34 am | |
| Üdv nekem 2 kérdésem lenne vagyis 3.
1. Ha szeretnék egy klánt alapítani ahoz mi kell?
2. én indíthatok egy kalandot? 3. Multizni lehet vagy inkább ne találkozzon a 2 kari? | |
| Tárgy: Re: Kérdések Kedd Aug. 17, 2010 9:03 pm | |
| 1. Ha klánt szeretnél alapítani, ahhoz először is szükség lesz egy latinos névre. Továbbá, hogy minimum hány tagot szeretnél felvenni, NJK-k száma (ez maximum 7 lehet), a klán célja, törvényei/szabályai, különleges, sajátos erők, ha képviselnek ilyeneket, de ezt mindenképpen az én beleegyezésemmel használhatjátok. A klán saját fegyverei, és a bázis helye. A klán leírásait először is a Csevegőben írhatod le egy újonnan megnyitott topikban, amit majd én megnézek, és ezután megmondom, hogy lenne e még javítani való, vagy sem.
2. Kalandot te is indíthatsz, ha megbeszéled velem annak körülményeit.
3. Nem tudom, hogy a szabályokban megemlítettem e, de ha van másik karaktered, lehetőleg ne találkozzon ez a két karakter. Az kivételezés lenne más karakterekkel szemben is, bár nem tudom, ez nekik mennyire lenne az. Végülis, a két karakter találkozása megengedhető egy röpke pillanatra, de hogy együtt harcoljanak, vagy ha az egyik bajba kerül, azt nem védheti ki a másik. Ezt lehetőleg mellőzzük.
Köszönöm kérdéseidet, Admin | |
| | | Scharcus
Hozzászólások száma : 50 Join date : 2011. Jul. 29. Age : 28 Tartózkodási hely : BudaPest
| Tárgy: Re: Kérdések Vas. Aug. 28, 2011 11:10 am | |
| Hello!
szóval. az a nagy hejzet, hogy elvesztettem az emlékezetem. és meg akarom találni. nyithatok lunatonban egy topikot erre a célra? ha nem akkor mit tegyek? | |
| | | | Scharcus
Hozzászólások száma : 50 Join date : 2011. Jul. 29. Age : 28 Tartózkodási hely : BudaPest
| Tárgy: Re: Kérdések Vas. Aug. 28, 2011 5:22 pm | |
| Köszi <3 | |
| | | Lücia Schwarzlicht
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2011. Nov. 23.
| Tárgy: Re: Kérdések Szer. Nov. 23, 2011 10:09 am | |
| Halihó! ^^
nekem a képméretezéssel vannak gondjaim. Azt írja a fórum alapból, hogy túl nagy a képem. Van valami ötletetek? | |
| Tárgy: Re: Kérdések Pént. Nov. 25, 2011 12:43 pm | |
| Szia!
Már megcsináltam neked. :] | |
| | | Drevon
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2011. Nov. 27.
| Tárgy: Re: Kérdések Szomb. Nov. 03, 2012 11:53 am | |
| Üdv!
Az lenne a gyors kérdés, hogy a vérfarkasok tanulhatnak-e mágiát? És ha már itt tartunk, meg tudják magukat értetni a rendes farkasokkal? | |
| Tárgy: Re: Kérdések Csüt. Nov. 08, 2012 7:20 pm | |
| Ősi mágiát általában nem tanulhatnak, tehát saját fizikumukra támaszkodnak. A rendes farkasokkal tudnak kommunikálni, vagyis megértik őket, persze nem úgy, hogy beszélgetnek. A vérfarkasok beszélnek hozzájuk, ők pedig úgy, mint egy állat, kinyilvánítják, amit akarnak. ) | |
| | | Celorn
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2013. Apr. 06.
| Tárgy: Re: Kérdések Szomb. Ápr. 06, 2013 3:49 pm | |
| Helló!
Olyan terveztem Faj/Kaszt gyanánt, hogy Szörnyvadász/Mágus. Lehetséges lenne ez? | |
| | | Issle Iumi
Hozzászólások száma : 96 Join date : 2010. May. 15.
| Tárgy: Re: Kérdések Szomb. Ápr. 06, 2013 6:55 pm | |
| Ha a Vadász fajon belül olvastad, hogy a vadászoknál 100 évente egy születik, aki mágiával bír, akkor lehetséges. Elvégre ha a vadászok istenek gyermekei, minden megtörténhet. | |
| | | Celorn
| Tárgy: Re: Kérdések Szomb. Ápr. 06, 2013 7:21 pm | |
| Köszönöm a választ:) Most legalább nem engem szidnak majd le, ha nem jó valamiXD (Poénnak szántam) | |
| | | Issle Iumi
| | | | Celorn
| Tárgy: Re: Kérdések Hétf. Ápr. 08, 2013 10:16 pm | |
| Ha még egy Tőrt szeretnék, hogy tudok szerezni? | |
| | | | Celorn
| Tárgy: Re: Kérdések Csüt. Ápr. 11, 2013 9:13 pm | |
| Van valami Varázslat az alapokon kívül, ami Szörnyvadásznak vagy Mágusnak ingyen van? | |
| | | Issle Iumi
| Tárgy: Re: Kérdések Pént. Ápr. 12, 2013 8:43 pm | |
| Mivel nem tudni, hogy a Vadászok a gonosz vagy a jó oldalon fognak állni, valamint milyen varázslatokat fognak birtokolni, ebből kifolyólag elemi varázslat nem lehet ingyen az adatlapjukon, ebből kifolyólag sötét varázslat, papi varázslat, meg ehhez hasonlók sem. Esetleg a semleges varázslatokból lehet eme kettő:
Gelu patienti
A varázslat arra jó, hogy tűrjük a hideget. -10 fokig még semmi baj sincsen, de onnan már nem bírjuk sokáig, mivel megfagynánk. Ezért is van ez a varázslat, aminek segítségével -50° a tűréshatár.
Magyar név: Hidegtűrés Pontok: 20
és
Ditus Patienti
A varázslat az előbbi változata, csak itt nem a hideget tűrjük, hanem a meleget. Itt igaz 35 fok a tűrés eredetileg, de a varázslat segítségével a tűréshatár 50°.
Magyar név: Melegtűrés Pont: 20
De még módosítani fogok a varázslatokon is. Tehát lehet, hogy bővítek, valamint minden kasztnak lesz külön ingyenes varázslata is. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kérdések | |
| |
| | | | Kérdések | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |