| Hogy tetszik az oldal? | |
|
+7Lumyer Duran Shin Ki Ki Miranda Wilson Caralden Yosa Alice de Lorem Natura 11 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Natura Moderátor
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2010. May. 08. Tartózkodási hely : Mindig másutt
| |
| |
Alice de Lorem
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2010. May. 10.
| Tárgy: Re: Hogy tetszik az oldal? Hétf. Május 10, 2010 4:12 pm | |
| Hát ilyen oldalt még sohasem láttam az biztos. Mondjátok..talán valami más alapú szj-vagy film -játék alapján szettétek az ötletet vagy csak így össze vissza? ^^
Amúgy, én olyasmi szj-k ben játszok ahol találok olyan fajt...amit máshol nem látok..itt megfogott egypár xD Úgyhogy egyenlőre *5-ös! | |
|
| |
Caralden Yosa Admin
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 29 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Vélemény Hétf. Május 10, 2010 5:58 pm | |
| Nem, az ötlet nem innen-onnan lett, hanem az én fejemből pattant ki. Először könyvben volt meg minden, amit saját kezüleg írtam, aztán gondoltam, játékban miért ne lehetne meg? Így ez lett belőle.^^ | |
|
| |
Miranda Wilson
Hozzászólások száma : 15 Join date : 2010. May. 17. Age : 47 Tartózkodási hely : Kahlvar
| Tárgy: Re: Hogy tetszik az oldal? Hétf. Május 17, 2010 6:53 am | |
| Sziasztok! Valaki nem lenne az őrangyalom? ^^ | |
|
| |
Caralden Yosa Admin
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 29 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Re: Hogy tetszik az oldal? Pént. Május 21, 2010 12:53 pm | |
| Hááát... majd egyszer talán.^^ Vedd figyelembe, hogy nemrég indult az oldal, így még nincs sok játékos.^^" | |
|
| |
Miranda Wilson
Hozzászólások száma : 15 Join date : 2010. May. 17. Age : 47 Tartózkodási hely : Kahlvar
| Tárgy: Re: Hogy tetszik az oldal? Szomb. Május 22, 2010 9:19 am | |
| Hát már van egy jelentkező őrangyalnak ^^ | |
|
| |
Shin Ki Ki
Hozzászólások száma : 98 Join date : 2010. May. 08. Age : 29
| Tárgy: heehh Szomb. Május 22, 2010 5:27 pm | |
| Nekem nagyon tetszik az oldalXD
Szandi... Izé... Admin jól meg csinálta:D
| |
|
| |
Duran
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2010. May. 21.
| Tárgy: hehe Szomb. Május 22, 2010 5:49 pm | |
| Uhh...igy nem fogsz találni olyan sok angyalt, ha feltételeket szabszXD | |
|
| |
Lumyer
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2011. Aug. 04.
| Tárgy: Re: Hogy tetszik az oldal? Csüt. Aug. 11, 2011 10:49 pm | |
| Nekem nagyon tetszik az oldal ^^csak még bele kell tanulnom, hogy mi hogyan is megy. Egyébként nekem egyik ismerősöm mutatta aki szintén játszik itt ^^ | |
|
| |
Scharcus
Hozzászólások száma : 50 Join date : 2011. Jul. 29. Age : 28 Tartózkodási hely : BudaPest
| Tárgy: Re: Hogy tetszik az oldal? Szomb. Aug. 13, 2011 3:49 am | |
| Az oldal jó, a bajom a karakterekkel van. Mindenki nagyon erős, őrök életű, és jófej. semmi változatosság. És néhány történet jól nézne ki. legendák mesék amik feldobják a hangulatot... | |
|
| |
Caralden Yosa Admin
| Tárgy: Re: Hogy tetszik az oldal? Vas. Aug. 14, 2011 6:54 pm | |
| Figyelj, a karaktereket saját maguk az userek találják ki. Én arról nem tehetek, hogy mindenki jófej karaktert alkot. Valamint egy oldalra kell az, hogy az userek egymás között azért tartsák meg a tiszteletet tegyük fel chaten belül, meg ha ismerik egymást a karaktereik. A legendákat nem akarom felrakni, mivel az egész oldal a könyvemből lett. Nem akarok mindent felrakni róla, ez érthető, hogy miért. Ha annyira akarsz találkozni egy gyilkos karakterrel, fuss össze valamelyikkel az enyéim közül. x) A táper karakterekből nem baj, ha sok van, előbb-utóbb úgyis vérengzés lesz. Ennek nem is szabok árakat, mert nagyon gyenge karit úgyse fog senki se csinálni. | |
|
| |
Scharcus
Hozzászólások száma : 50 Join date : 2011. Jul. 29. Age : 28 Tartózkodási hely : BudaPest
| Tárgy: Re: Hogy tetszik az oldal? Vas. Aug. 14, 2011 7:03 pm | |
| Én csak azt nem értem, hogy egy 15 éves karakter, hogyhogy mindenki mást legyőz? és kicsit zavaró hogy akárkit megnézek látom hogy profi. Tudom hogy nehéz gyenge karakterrel jáccani, de meg lehetne szabni valamijen erőhatárt. Mondjuk mindenki írjón három dolgot amiben nem jó. pl Mágiát nem tud használni, 10 perc alatt kifárad ijesmi
| |
|
| |
Caralden Yosa Admin
| Tárgy: Re: Hogy tetszik az oldal? Vas. Aug. 14, 2011 7:25 pm | |
| Igen, azt viszont már szabályozni fogom, hogy azért aki új az oldalon, ne legyen rögtön táper. Az persze már magától értetődik, hogyha az előző oldalon is fent volt, ugyanis volt egy régebbi Salonir, onnan át lehet hozni a képességeket. Az oldalon egyébként sok időugrás lesz, annak hatására is nőhet a karakter ereje, főleg, ha megírja a bővítményét avagy naplóját, amiben az idő alatt újabb varázslatokra tett szert. Majd fogok találni erre valami rendszert. De nem most, mert hulla fáradt vagyok, nemrég jöttem nyaralásból. Ha van valami ötleted, várom PM-ben. | |
|
| |
Peter Sangue
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2011. Sep. 01. Age : 29
| Tárgy: Re: Hogy tetszik az oldal? Csüt. Szept. 01, 2011 7:37 pm | |
| Első ránézésre nagyon tetszik:D | |
|
| |
Penge
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2013. Apr. 09. Tartózkodási hely : Országút
| Tárgy: Re: Hogy tetszik az oldal? Vas. Ápr. 14, 2013 12:40 pm | |
| Nekem nagyon tetszik! A világ eddig színes, a kívánt karakter elképzeléseket meg tudtam valósítani, a felhasznált képeket is megtarthattam, már csak aktív játék kell és akkor nem lesz semmi gond! Viszont... két éves reagot felettem nézve, azért nagyon remélem, hogy közeljövőben nem lesz időugrás, mert az eddig minden oldalról elkergetett! | |
|
| |
Issle Iumi
Hozzászólások száma : 96 Join date : 2010. May. 15.
| Tárgy: Re: Hogy tetszik az oldal? Kedd Ápr. 16, 2013 9:38 pm | |
| Egy ideig nem is tervezem, hiszen nem rég volt. Általában mindig januárban van időugrás, de ez is attól függ, hogy hogy alakulnak az oldalon az események. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hogy tetszik az oldal? | |
| |
|
| |
| Hogy tetszik az oldal? | |
|