Legutóbbi témák | » FolyóVas. Szept. 27, 2015 2:01 am by Syla Breeze» PalotaKedd Feb. 03, 2015 8:45 pm by Zach Shadowstay» KözpontSzomb. Nov. 08, 2014 9:27 pm by Blaide» ErdőPént. Nov. 07, 2014 11:21 pm by Syla Breeze» Medvék birodalmaSzer. Aug. 13, 2014 7:24 pm by Penge» KiképzőtelepHétf. Jún. 30, 2014 9:43 pm by Celorn» DaziraPént. Feb. 28, 2014 8:42 pm by Caralden Yosa» Nyugati piacnegyedSzomb. Feb. 22, 2014 12:50 am by Blaide» Syla BreezeSzomb. Feb. 22, 2014 12:14 am by Syla Breeze |
Ki van itt? | Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot Nincs A legtöbb felhasználó ( 188 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 8:54 pm-kor volt itt. |
|
| Silver Crow | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Polaris Luminaria
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2013. Feb. 17. Age : 27
| Tárgy: Silver Crow Pént. Márc. 08, 2013 5:26 pm | |
| Név: Silver Crow
Kor:101
Nem: férfi
Faj: angyal
Város: Hisur
Felszerelések: két kézben egy-egy angyal kard
Állat: Ice-Dragon neve: Glacies Ruptor
Küllem: hosszú ezüst színű haj, ezüst páncél, szemem óceán kék, nagy ezüstös szárnnyal
Jellem: szelíd, kedves, de néha mogorva is tud lenni
Múlt: nagyon régen történt ez a történet, amit most megosztok veletek. Egy erdőben játszódik. Épp a társaimmal voltam (?) akikkel csak újonc angyalok voltunk. Egy csapat sötét angyal ránk támadt (-ak), mivel még nem tudok harcolni, menekülni kezdtünk. Egy kis idő múltán bekerítettek, ekkor az egyik társam (nem 'elkezdett hangos gonosz nevetésbe)hangos, gonosz nevetésbe kezdett (így másabb), mely a csendet felébresztette. (mivan? o.o) Csillogó szárnya besötétedett, én pedig csak néztem, hogy harcol a két legjobb barátom, de mikor cselekedtem volna, akkor már túl későn léptem. Valami (nem pedig valahogy) folytán úgy végződött a harcuk, hogy mind a ketten leszúrt,k egymást, de engem amikor meg (külön írjuk)akartam gyógyítani a társamat, elküldött egy teleportáló(nincs olyan, hogy terepóltáró, csak teleportáló) képességgel Hisurba. Még mondott valamit nekem, hogy bocsássak meg neki, ezzel búcsúzott el tőlem. Mindig ők járnak a fejemben. (Ha befejezetlen gondolatokat akarsz a mondatod végén, azt elég három ponttal jelezned, nem pedig hússzal.) (Felesleges DE-vel kezdeni.) Nem teljesen Hisurba küldött, hanem a hegységébe, ott találkoztam egy bébi sárkánnyal. Befogtam és tanítottam. Nagyon jól kijöttünk egymással, ő lett a hű társam (nem 'tartsam', hanem társam). De még mindig nem tudtam jól harcolni és megvédeni (a megvédeni egyben) a szeretteimet. Hisur városában kerestem mestert emberi alakban. Találtam valakit, aki kb. 40-60 év közötti férfi volt. (sokkal értelmesebb a számok után rakni az 'év' szócskát) Tőle tanultam el a két kardos harcművészetet, nagyon hálás voltam, ezért meggyógyítottam, mivel halálos beteg volt. Elbúcsúzás után elmentem egy nyugis helyre, és ott kitanultam a mágiámat. Mikor vissza akartam menni, megint megtámadott egy sötét angyal. Harcoltam vele és győztem, de mikor meg akartam ölni, a barátom szava csengett a fejemben, ezért csak lebénítottam és kettétörtem a kardját, majd gyorsan eltűntem onnan. Azóta (nincs olyan szó, hogy 'ázotta') várom, hogy megtaláljam a saját utam. | |
| | | Caralden Yosa Admin
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 29 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Re: Silver Crow Szomb. Márc. 09, 2013 11:18 pm | |
| Javítgass még, fiam! Jobb, ha Microsoft Word-ben írod meg a szöveget, az kijavítja a hibáidat... hidd el, rossz visszaolvasni, hogy ennyi benne a helyesírási hiba, nem fejezed be a szavakat, ráadásul írásjelek alig-alig akadnak. Ahogyan az életben is beszélsz, gondolom szünetet hagysz némely mondatrészeknél, nem pedig elhadarsz egyben tegyük fel száz oldalt. Nedvesség a szádban biztos nem maradna.
Na, spuri a Word-hoz, aztán visszanézek! | |
| | | Caralden Yosa Admin
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 29 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Re: Silver Crow Pént. Márc. 15, 2013 6:30 pm | |
| Javítottam az írásodat. Esküszöm, fél életembe került.
Nos, gondolom észrevetted, hogy sok benne a piros... mondhatnám, hogy a kétezer karakterből ötezer hibád akadt. Többek között az a hibád, hogy az írásjeleket nem oda rakod, ahova kellene, vagy egyáltalán nem raksz írásjeleket oda, ahol szünetet kell tartani. Másik hibád, hogy nem fejezed be a szavaidat, ilyen volt például a lenni, amit nem írtál ki teljesen, csak annyit, hogy 'len'. Biztosan nem egy növényre akartál ezzel utalni. A megkettőzött mássalhangzókat sem kettőzted meg, mint például a szárnnyal, ugyebár ez két n-t igényel, mivel a -val hasonul az előtte álló n-hez. Akadnak olyan helyek, ahol kihagyod a szavakat, és teljesen értelmetlen mondatot alkotsz velük. Ezek azok a szavak, amelyeket végig pirossal írtam ki, azokat megpróbáltam úgy helyettesíteni, hogy értelmes mondatot alkoss velük. A földrajzi neveket nagy betűvel kezdjük, így például Hisurt is. És az ékezeteket se hagyd le a szavakról, mert sok különbség van a mar és a már szavak között. Ha egy befejezetlen gondolatot akarsz kifejezni, azt nem tíz meg húsz ponttal kell jelezned, hanem elég hárommal is.
Látod, mégiscsak érdemes használni a Word programot, ugyanis sok hibát kijavít. De még megesküszöm neked, hogy kicsinálom a magyar tanárodat. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Silver Crow | |
| |
| | | | Silver Crow | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |