| hiányzások | |
|
+5Ílumyl Surá Drákon Caralden Yosa Merartyr Archerquester Darren 9 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Darren
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2010. Apr. 05. Tartózkodási hely : Pont ott :P
| Tárgy: hiányzások Hétf. Júl. 12, 2010 1:10 am | |
| Na szóval csinálok ide ilyen topicot is, ha már nincs. Legalábbis nekem most nagy szükségem van rá. Szóval amolyan első postnak is megteszi: A héten nem leszek nyaralás miatt, így elnézést azoktól akikkel épp játékban vagyok. És azoktól is akikkel épp szervezkedésben állok. Egy hét múlva már kész infókkal állok elő ígérem. Ahol leszek minden van csak net nincs. ^^" Szóval addig jó játszogatást | |
|
| |
Merartyr Archerquester
Hozzászólások száma : 229 Join date : 2010. May. 02. Age : 29
| Tárgy: Re: hiányzások Pént. Júl. 16, 2010 11:46 pm | |
| Hát, úgy néz ki egy darabig nem leszek, szóval bocsánat mindenkitől, akivel játszok/játszottam. | |
|
| |
Caralden Yosa Admin
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 29 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Re: hiányzások Pént. Szept. 10, 2010 4:16 pm | |
| Gyerkőcök, mint azt tudjátok, az iskola kezdetét vette. Nekem speciel már múlthét óta, így csak hetente vagy kéthetente tudok lenni, ez attól függ. Elméletileg havonta lesz egy bentmaradásom a kollégiumban, sajnálatomra. Előre szeretnék elnézést kérni mindenkitől. Megpróbálok mindent pótolni hétvégéken! | |
|
| |
Caralden Yosa Admin
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 29 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Re: hiányzások Kedd Aug. 30, 2011 7:13 pm | |
| Igen, megint az iskola. Holnap beköltözésem van, hulla fáradt vagyok, úgy érzem magam, mint egy 70 éves öregasszony. Ahogy már azt említettem, hétvégéken tudok lenni a kollégium miatt, mert adódnak alkalmak, mikor két hétre is bent kell maradnom a kollégiumban. Mindenesetre majd rábízom valakire addig az oldal felügyeletét, míg távol vagyok, de hétvégéken mindent bepótolok! | |
|
| |
Surá Drákon
Hozzászólások száma : 33 Join date : 2011. Nov. 13. Age : 26
| Tárgy: Re: hiányzások Szer. Dec. 07, 2011 6:18 pm | |
| Sziasztok. Bocs de jó ideig lehet hogy nem tudok lenni mert eltiltottak a géptől Ha nem baj akkor nem részletezném. | |
|
| |
Ílumyl
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2013. Apr. 06.
| Tárgy: Re: hiányzások Szomb. Ápr. 13, 2013 2:11 pm | |
| Celorn? Alysha? Betegek vagytok, sok a suli/meló, nem írok elég jól, más gond van? Kérek szépen életjelet mindkettőtöktől! | |
|
| |
Issle Iumi
Hozzászólások száma : 96 Join date : 2010. May. 15.
| Tárgy: Re: hiányzások Kedd Ápr. 16, 2013 9:43 pm | |
| Nos... ami azt illeti, nem igazán leszek egészen április 30-ig, mivel most 18-tól 28-ig Angliában leszek, ami azt jelenti, hogy vasárnap érünk a kollégiumba, azután pedig nem mehetünk haza, mert ballagási előkészületek. Persze időközönként majd fellépek felügyelni, és addig is nyugodtan fordulhattok hozzám! Elnézést kérek Zach-tól, akivel pillanatnyilag is játszom, majd igyekszem visszaírni, és elnézést kérek a játékosoktól is, mint Admin, hogy nem tudok velük foglalkozni ezen időintervallumokban.
Admin + multik | |
|
| |
Zach Shadowstay
Hozzászólások száma : 68 Join date : 2013. Mar. 30.
| Tárgy: Re: hiányzások Pént. Május 24, 2013 4:13 pm | |
| Nos köszönhetően a vizsgaidőszaknak június 19-ig nem nagyon fogok tudni írni. | |
|
| |
Caralden Yosa Admin
| Tárgy: Re: hiányzások Pént. Május 24, 2013 4:20 pm | |
| Én sem egy darabig... június 14-én leszek teljes gépközelben, akkor már mindennel lehet zaklatni. | |
|
| |
Celorn
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2013. Apr. 06.
| Tárgy: Re: hiányzások Szomb. Szept. 28, 2013 9:43 am | |
| Ne haragudjatok, de sajnos nincs kedvem játszani ezen a fórumon, plusz nincs annyi időm (törölhető a karakter is), sajnálom:( | |
|
| |
Caralden Yosa Admin
| Tárgy: Re: hiányzások Szomb. Szept. 28, 2013 1:07 pm | |
| | |
|
| |
Penge
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2013. Apr. 09. Tartózkodási hely : Országút
| Tárgy: Re: hiányzások Szer. Okt. 30, 2013 11:25 pm | |
| Héééééééy! Amilyen hirtelen eltűntem, olyan hirtelen bukkantam most fel. Elnézést a kellemetlenségekért, voltak dolgok bőven, amik miatt változtatnom kellett az életbeli megoldásokon és annyira most sem vagyok szabadidődús, de lehet nekipróbálkoznék megint. Jár erre még valaki, aki elviselne egy ideig a köreiben? =3 | |
|
| |
Zach Shadowstay
Hozzászólások száma : 68 Join date : 2013. Mar. 30.
| Tárgy: Re: hiányzások Szomb. Nov. 02, 2013 3:28 pm | |
| Hát maximum én lehetek az a valaki mivel már jó ideje nem láttam szinte senkit az oldalon | |
|
| |
Caralden Yosa Admin
| Tárgy: Re: hiányzások Szer. Nov. 06, 2013 3:05 pm | |
| Én még fent vagyok, hellókám. Annyi, hogy azért nem vagyunk sokan, mert a legtöbben most állunk érettségi előtt, akik meg nem, azok nem tudom, mi okból vannak távol. Például Zach se volt egy darabig, no meg a többieket is hiányolom. És töprengek közben azon, hogy lehetséges, az oldalt el fogom költöztetni, de az csak 2014 szeptemberére lesz megoldható, vagy decemberére. Addig persze ez az oldal élni fog, míg nem készül el a másik. Szavazást nem akarok erre indítani, mert kevés emberünk van... amott meg majd tudok hirdetni. | |
|
| |
Penge
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2013. Apr. 09. Tartózkodási hely : Országút
| Tárgy: Re: hiányzások Szomb. Nov. 09, 2013 11:51 pm | |
| Főnök: Nyamm, oké! De az avatarképemet és előtörténetem majd el tudod tenni addig, ha szépen megkérlek? Hátha nekem valami lesz a gépemmel megint és újfent elveszítem őket.
Zach: Oki! Akár folytathatjuk a megkezdett játékunkat a Hegyen, ha jól látom te jössz. Ha nem, akkor várom az ötleted. | |
|
| |
Caralden Yosa Admin
| Tárgy: Re: hiányzások Vas. Nov. 17, 2013 11:50 am | |
| Persze, lementem. Addig úgyis meglesz az oldal, míg nem csinálom meg a másikat. | |
|
| |
Celorn
| Tárgy: Re: hiányzások Szer. Nov. 20, 2013 5:24 pm | |
| Visszajöttem szerencsére! Igaz, csak hétvégén leszek főleg aktív, de az is valamiXD | |
|
| |
Caralden Yosa Admin
| Tárgy: Re: hiányzások Pént. Nov. 22, 2013 6:53 pm | |
| Rendben van, Celorn! Örülök, hogy megváltoztattad a véleményed. Akkor esetleg az elkezdett játékaidat is folytatod? (Példának okáért az egyik karakterem, Xanida is vár. XD) | |
|
| |
Celorn
| Tárgy: Re: hiányzások Szomb. Nov. 23, 2013 12:12 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: hiányzások | |
| |
|
| |
| hiányzások | |
|