Legutóbbi témák | » FolyóVas. Szept. 27, 2015 2:01 am by Syla Breeze» PalotaKedd Feb. 03, 2015 8:45 pm by Zach Shadowstay» KözpontSzomb. Nov. 08, 2014 9:27 pm by Blaide» ErdőPént. Nov. 07, 2014 11:21 pm by Syla Breeze» Medvék birodalmaSzer. Aug. 13, 2014 7:24 pm by Penge» KiképzőtelepHétf. Jún. 30, 2014 9:43 pm by Celorn» DaziraPént. Feb. 28, 2014 8:42 pm by Caralden Yosa» Nyugati piacnegyedSzomb. Feb. 22, 2014 12:50 am by Blaide» Syla BreezeSzomb. Feb. 22, 2014 12:14 am by Syla Breeze |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 188 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 8:54 pm-kor volt itt. |
|
| Utcák | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Caralden Yosa Admin
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 29 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Utcák Vas. Május 09, 2010 12:38 am | |
| Az utcákat legalább ugyanolyan rendben tartják, mint Moldredben. A lámpák erős fénnyel világítanak, főleg a téren és a központ körül. Érdemes megemlíteni, hogy semmilyen közlekedési eszközt nem tartanak itt, csakis a sárkányokat, de az utcák nem az ő számukra van kiépítve, hanem az embereknek. Viszont az utcákon is találhatóak nagyobb helyek, ahová a sárkányok leszállhatnak. Ami azt illeti, igen sok ilyen hely van. | |
| | | Olivia Brightmore
Hozzászólások száma : 15 Join date : 2010. May. 13. Tartózkodási hely : Az iskola falain bellül..
| Tárgy: Re: Utcák Szer. Aug. 10, 2011 4:19 pm | |
| Sok dolgunk volt minekünk tanároknak, úgyanis az akadémia hamarossan újra beindul egy kis szünet után, és pár dolgot ehhez be kellett szereznünk. Erre a feladatra engem, és Lumyer kisasszonyt osztottak be. Nekünk nem kellett kétszer is mondani, úgyanis egyből elindultunk sárkányháton Dragoniába. Persze én nem sárkányháton mentem, hiszen nagy szégyen lenne, ha sárkányként sárkánylovas lennék. Lumyer a tűzsárkányán, én pedig a saját fekete sárkány alakomba indultam el a sziklába épített város felé. Egy fél órával később meg is érkeztünk. Az út alatt nem nagyon beszélgettünk, úgyanis nem vagyunk valami jóban. Persze nem azt mondom, hogy ős ellenségek vagyunk, de nem vagyuk "beszélő" viszonyban. -Nos, akkor szerintem menjünk először a könyvtárakba elkérni a könyveket, és majd utánna ráérünk a többire! -Döntöttem kérdezés nélkül, bár ha Lumyer mást mondott volna akkor is a könyvtárban kötöttünk volna ki, úgyanis illik tudni rólam, hogy nehezen engedek.. | |
| | | Lumyer
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2011. Aug. 04.
| Tárgy: Re: Utcák Csüt. Aug. 11, 2011 12:00 am | |
| Úgy tűnik az akadémia újra elkezd működni, nemrégen lettem tanár ezért még éppen csak, hogy belejöttem az itteni dolgokba. Pár dolgot be kellett még szerezni, erre a feladatra pedig engem is Oliviát nevezték ki. Nem voltunk olyan hű de jó barátok csak a lényeget beszéltük meg. Dragoniába mentünk Oli, mivel sárkány volt ő repülve én pedig Ante-n, aki az én legjobb barátom volt, egy tűzsárkány. A városban a legtöbb fal kőből volt (miből másból lenne??), ahhoz képest egész hamar odaértünk, vagyis én hosszabb időnek saccoltam, amíg odaérünk. Antéval nehéz volt leszálló helyet találni, mivel elég termetes sárkány volt. *Ott szálunk le* * Rendben van. * Hallom a hangját a legjobb barátomnak, majd lassan leereszkedik a földre, kicsit nagy puffanás volt. -Nos, akkor szerintem menjünk először a könyvtárakba elkérni a könyveket, és majd utána ráérünk a többire! - fordul felém a lány. -Rendben van, jó ötlet. - mondom, amíg Olivia kicsit ellenséges és komoly, addig én mindig mosolygok és próbálok mindenkivel dűlőre jutni.
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Utcák | |
| |
| | | | Utcák | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |