Legutóbbi témák | » FolyóVas. Szept. 27, 2015 2:01 am by Syla Breeze» PalotaKedd Feb. 03, 2015 8:45 pm by Zach Shadowstay» KözpontSzomb. Nov. 08, 2014 9:27 pm by Blaide» ErdőPént. Nov. 07, 2014 11:21 pm by Syla Breeze» Medvék birodalmaSzer. Aug. 13, 2014 7:24 pm by Penge» KiképzőtelepHétf. Jún. 30, 2014 9:43 pm by Celorn» DaziraPént. Feb. 28, 2014 8:42 pm by Caralden Yosa» Nyugati piacnegyedSzomb. Feb. 22, 2014 12:50 am by Blaide» Syla BreezeSzomb. Feb. 22, 2014 12:14 am by Syla Breeze |
Ki van itt? | Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 38 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 188 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 8:54 pm-kor volt itt. |
|
| Elhagyott gyárépület | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Assadar
Hozzászólások száma : 246 Join date : 2011. Jul. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Hősök csarnoka :P
| Tárgy: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 9:24 pm | |
| Mera szemébe néztem. - Igen akarok egy sárkányt..... Méghozzá egy tűz sárkányt..vagy egy elementál sárkányt..... | |
| | | Merartyr Archerquester
Hozzászólások száma : 229 Join date : 2010. May. 02. Age : 29
| Tárgy: Re: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 9:37 pm | |
| - Hm... talán a tűzsárkány még illene is hozzád. Amilye forrófejű vagy.... - gondolkodott hangosan Mera. - Bár nem hinném, hogy tudnád irányítani. Az utolsót direkt tette hozzá. KIváncsi volt a fiú reakciójára. Mint mindig. | |
| | | Assadar
Hozzászólások száma : 246 Join date : 2011. Jul. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Hősök csarnoka :P
| Tárgy: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 9:41 pm | |
| - Hát...próba szerencse.... | |
| Tárgy: Re: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 9:47 pm | |
| Mera meglepődött. - Hey! Hova lett az a forrófejű srác, aki még az elején voltál? - kérdezte. - Vagy kicserélted volna őt, és valahova elvitted és betömted a száját, hogy ne tudjon kiáltozni? | |
| | | Assadar
| Tárgy: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 9:53 pm | |
| Elvörösödtem..nem szeretem ha magamról kérdeznek.... - Hát valahogy úgy is mondhatjuk... | |
| Tárgy: Re: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 10:05 pm | |
| Mera elvigyorodott, mikor Assadar vörösbe "váltott". Gyorsan szája elé kapta a kezét, hogy elfojtsa a feltörő nevetését. Komolyságot erőltetett magára. - Tudod, jól áll neked a vörös. Talán a tűzsárkány kéne neked. De csak is a szine miatt. - Már nem birta tovább. Kibukott belőle a nevetés. De el is vörösödött, mikor eljutott a tudatáig, hogy Elyon az ölében alszik. Kezét az arca elé kapta egy pillanatra. * Hogy felejthettem el. * - vette egy mély levegőt. - Le kellene rakni ezt a sózsákot valahova. - körbenézett, majd szeme Aviantorán csillapodott meg. * Tökéletes. * - gondolta, majd intett a sárkánynak, aki rögtön odasétált hozzájuk, és Mera mögé feküdt. A lány a hasához csúszott, és hátra dölt, utánna Elt maga mellé fektette, úgy, hogy a feje a lábán feküdt. - Te mindig jót állsz magadért? - kérdezte Assadartól, miközben játszani kezdett a lány hajával. | |
| | | Assadar
| Tárgy: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 10:11 pm | |
| - Aranyosak vagytok együtt - Mondtam mosolyogva holott igazából próbáltam elterelni a témát. | |
| | | Samaranth Elyon Fillway
Hozzászólások száma : 137 Join date : 2010. Jun. 27.
| Tárgy: Re: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 10:14 pm | |
| Sam úgy érezte, hogy valaki elmozdította a melegséget árasztó ölelésből. Megborzongott. Feje alatt, és a háta mögött valami puhát érzett. Mocorgott egy kicsit, hogy minél kényelmesebben elhelyezkedhessen. Valaki birizgálta a haját. Ez olyan érzést váltott ki belőle, mint mikor az anyukája nyugtatni próbálta. Szerette ezt az érzést. - Anya... - motyogta, miközben Kavarassal a kezében a hátára fordult. Furcsát álmodott. Sárkányok voltak benne, tűz és elemental sárkányok. És feltűnt benne egy fekete sárkány is, aki pont úgy nézet ki, mint Aviantora, csak sokkal nagyobb volt. - Sárkányok... - motyogott újra, majd mosoly jelent meg az arcán. | |
| Tárgy: Re: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 10:22 pm | |
| Mera vágott egy grimaszt, de azért megköszönte a "bókot". - Köszi, de úgy néz ki te nagyon szereted kerülni a magaddal kapcsolatos témákat. - nem értette miért kerüli ezt annyira. * DE kellene ennek engem érdekelnie? * - kérdezte magától. - * Nem hinnél. DE... * Gondolataiból El motyogása hozta vissza. * Anya? Sárkány? * - értetlenkedett. - * Áh, biztos azért mondja ezt, mert a sárkányok volt a téma... Bár ez csak a sárkányos motyogására ad választ.* Mera felsóhajtott és becsukta a szemét. Pár perc múlva már résnyire nyitotta és a fiút figyelte. | |
| | | Assadar
| Tárgy: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 10:30 pm | |
| El valamit motyogott a sárkányokról de nem hallottam pontosan, hogy mit mondott.Látom, hogy Mera rám néz és én visszanézek rá. - Akkor mit tudsz a sárkányok földjéről? - Kérdeztem kíváncsian. | |
| Tárgy: Re: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 10:45 pm | |
| Mera elkomorodott. MÉg hogy mit tud a sárkányok földjéről? Jóformán semmit, csak azt, amit meséltek neki az öregek. DE hát ki figyelt akkor oda. - Őszintén? Annyit tudok, hogy egy eldugott helyen van, valahol Salonir bolygólyán. A sárkányok, akik ott élnek, jól megvannak a föld népével, bár nem csoda, hisz azok később érkeztek. De ennyi. - próbált gondolkodni, de nem jött össze. Túl fáradt volt ő ahhoz. -Aviantora többet tud, de ő nem hajlandó beszélni róla. Szerinte veszélyes hely embernek. DE nem értem, hogy miért. - fűzte hozzá. - De az is lehet, hogy inkább ő fél oda visszamenni. | |
| | | Assadar
| Tárgy: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 10:48 pm | |
| Elmosolyodom.... - Nem akarod kideríteni? Úgy látom, hogy te is keresel valamit. Hátha ott megtalálod és közben megtudod, hogy miért olyan veszélyes a hely. - Mondtam kíváncsian. | |
| Tárgy: Re: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 11:01 pm | |
| SAm kinyitotta a szemét. Felült és kábán nézett Merára. Hirtelen azt hitte, hogy az anyja, Shilenna az, hosszú fehér hajával. - Anya? - suttogta, majd pislogott párat. Ekkor vette észre, hogy nem is az anyja ül mellette, hanem Mera. Szégyenlősen elvigyorodott. Aztán figyelmesen hallgatta a két barátja beszélgetését. - A sárkányok földjéről van szó? - kérdezte kiváncsia, majd választ meg sem várva folytatta. - Én már jártam ott. Kalhvarban van. Nagyon szép hely. Együtt játszottam velük és a Leafeon-Dragonokkal aludtam. Ők nagyon békések. Tudjátok, az ott élő emberek igen viccesek, de finom ételük van. Bár a végén nem akartak többet játszani. Katonákat meg papokat hívtak, és csúnya pletykákat kezdtek ólam terjeszteni. De mindegy is, ez már a régmúlté. - mosolyogva folytatta. - akkor találtam Kavarast. Elesett volt, egy ember sebezte meg. Ő mesélte el, hogy milyen sárkányok élnek itt. Meghogy Nyth, egy drakojan fedezte fel ezt a helyet. Innen hozta el a sárkányát, Rayodht-ot. Ő egy fekete sárkány volt. Úgy nézett ki, mint Aviantora, de sokkal-sokkal nagyobba. Tényleg, épp vele álmodtam. Rayodthtal. Sam megállt hogy kifújhassa magát, majd gondolkodni kezdett, hogy tud e még valamit. - Azt hiszem, ennyit tudok.
| |
| Tárgy: Re: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 11:07 pm | |
| Mera Elre nézett. Most kelt fel. *Anya? MÁr megint? * - csidálkozott Mera. - * Még a végén örökbe fogom fogadni. * Erre a gondolatra elmosolyodott. Méghogy ő meg egy gyerek. Ki van zárva. Aztán Assadar mondatain filózott, mialatt figyelmesen hallgatta Elt. * A bolond! A játék nála biztos démoni alakban volt. * - csóválta a fejét, majd felállt. - * tényleg gyerek még ő. De ha tényleg ott járt, akkor miért ne mehetnénk el? Elvégre meg kell találnom az öreget.* - Dehogynem. - vigyorogva válaszolt Assadarnak. -DE ezt most úgy kell vennem, hogy kell neked egy fuvaros? | |
| | | Assadar
| Tárgy: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 11:10 pm | |
| Egy nagy mosoly terült el az arcomon. - Hát mondhatjuk úgy is... vagy pedig gyalog megyünk.... Melyik legyen? | |
| Tárgy: Re: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 11:22 pm | |
| -Akkor inkább már sárkány. - mosolyogtam rá, aztán Elhez fodultam. - Na, Samaranth Elyon Fillway... Mutatod nekünk az utat? - nyújtotta felé a kezét, hogy felsegítse.
~ Ehhez nekem is lesz egy-két szavam. ~ kezdett bele Aviantora, de Mera szeme elhallgattatta. ~ e kelljen elmondanom, hogy miket tettem érted Aviantora. Ne kelljen most is tűrnöm, hogy te irányítasz. Lehet társként fogadlak el, de nem muszály ennek sokáig így lenne, szerződés ide vagy oda. ~ fejezte be, mire Aviantora csak morogni tudott. | |
| Tárgy: Re: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 11:27 pm | |
| - Hát persze. - jelent meg az arcán a százas- vigyor. Imád vezetősdit játszani. Megragadta Mera kezét. ÉS felvette démoni alakját, majd szalutált egyet. - Nos, akkor Hölgyeim és uraim. Mindenki beszállás a sárkányexpressbe. A vonat hamarosan indul, úgyhogy kérem siessenek. Én, Sam mozdonyvezető, és Kavaras, a kalauz, elvisszük önöket a megfelelő célállomásra, Kalhvarba. - nem bírta ki , hogy komolyan elmondja, így vigyorogva hozzátette. - Így, hopp-hopp. Amint befejezte elrugaszkodott a földről, és felrepült, abban a reményben, hogy atöbbiek követik.
// Mit szóltok, hogy ha én írok elsőnek Kalhvarba? Ti meg utánam? Ha már én vagyok a vezető // | |
| Tárgy: Re: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 11:30 pm | |
| Mera felkacagott mikor meghallotta El monológját. MÉg mindig nevetett, mikor felugrott a sárkány hátára, bár kissé nehézkesen sikerült. Lenézett a fiúra és csak annyit kérdezett. - Na, jössz? | |
| | | Assadar
| Tárgy: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 11:39 pm | |
| - Igen, felszállok a sárkány expresszre! - mondtam nevet és felszálltam a sárkányra. | |
| Tárgy: Re: Elhagyott gyárépület Pént. Júl. 29, 2011 11:41 pm | |
| Ahogy Assadar felszállt a sárkányra, Aviantora már el is lökte magát a földtől és erős szárnycsapkodásokkal elindult Elyon után.
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Elhagyott gyárépület | |
| |
| | | | Elhagyott gyárépület | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |