Legutóbbi témák | » FolyóVas. Szept. 27, 2015 2:01 am by Syla Breeze» PalotaKedd Feb. 03, 2015 8:45 pm by Zach Shadowstay» KözpontSzomb. Nov. 08, 2014 9:27 pm by Blaide» ErdőPént. Nov. 07, 2014 11:21 pm by Syla Breeze» Medvék birodalmaSzer. Aug. 13, 2014 7:24 pm by Penge» KiképzőtelepHétf. Jún. 30, 2014 9:43 pm by Celorn» DaziraPént. Feb. 28, 2014 8:42 pm by Caralden Yosa» Nyugati piacnegyedSzomb. Feb. 22, 2014 12:50 am by Blaide» Syla BreezeSzomb. Feb. 22, 2014 12:14 am by Syla Breeze |
Ki van itt? | Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 188 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 8:54 pm-kor volt itt. |
|
| Javaslatok | |
|
+4Caralden Yosa Abriella Alice de Lorem Natura 8 posters | Szerző | Üzenet |
---|
Natura Moderátor
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2010. May. 08. Tartózkodási hely : Mindig másutt
| | | | Alice de Lorem
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2010. May. 10.
| Tárgy: Re: Javaslatok Hétf. Május 10, 2010 4:14 pm | |
| Ide is írok ^^
Lehetne egy olyan város, ami a víz alá épült...(mondjuk Aclantis, vagy ilyesmi) Vagy mondjuk egy város ami a levegőbe van emelkedve...
A vízi város nekem nagyon bejönne meg a repülő város is ...talán másnak is...xD | |
| | | Abriella
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2010. May. 16.
| Tárgy: Re: Javaslatok Kedd Május 18, 2010 8:11 pm | |
| Persze, hogy bejönne ha már vízi Eitri vagy :DD XDD | |
| | | Caralden Yosa Admin
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 29 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Re: Javaslatok Pént. Május 21, 2010 1:02 pm | |
| Valójában már gondolkodtam ezen az oldal elindítása előtt, de aztán rájöttem, hogy miért nem csinálok: egyrészt nem mindenki jutna le a vízi városba, mert hát ebben a világban nincsenek búvárkodáshoz szükséges eszközök, így talán egy varázslat fenntartásával juthatna le mindenki oda. De ha sellő lennél, vagy igen, vízi Eitri, akkor könnyebben menne a dolog. De így is sok város van, és nem pazaroltam az időmet még egy város felépítéséhez, nekem ez a munka is bőven elég volt, és szinte az egész szabadidőm rámegy, holott mást is csinálhatnék helyette. (pl: tanulhatnék, és versenyekre is készülnöm kellene.) Így nem lett vízi város. A levegőben meg körülbelül ugyanaz miatt nem lett, amiért a vízi város nem lett megoldva: nem mindenki jutna el oda, maximum az angyalok városának lehetne nevezni, de ki látott olyan angyalokat, akiknek az égben van egy városuk? Elképzelhető, de mégsem. Másrészt kollégista vagyok, és az ottani gépek nagyon lassúak. (Nos, igen, lassabbak egy csigánál is.) Ha pedig gyors is lenne az internet, nem biztos, hogy hozzáférnék egy géphez, hisz 30 percenként váltás van, így eléggé rosszul van az ottani rendszer megoldva. A harmadik okom pedig megint csak az iskola, hogy tanulnom is kellene, hisz az én osztályomat elég komolyan veszik, szóval több szabadidőmnek kellene lennie... de nincs. Negyedik ok pedig, a szabadidő hiányából kifolyólag az, hogy ha egyel vagy kettővel több város lenne az oldalon, nem győzném figyelni mindenki játékát. (Igen, ilyet is csinálok, nem úsztok meg mindent. =P) Röviden ennyi, remélem, érthető voltam.^^ | |
| | | Miranda Wilson
Hozzászólások száma : 15 Join date : 2010. May. 17. Age : 47 Tartózkodási hely : Kahlvar
| Tárgy: Re: Javaslatok Szomb. Május 22, 2010 9:18 am | |
| | |
| | | Asrina
Hozzászólások száma : 54 Join date : 2010. May. 21.
| Tárgy: Re: Javaslatok Vas. Aug. 22, 2010 11:30 am | |
| Hali^^
Lehet, hogy hülyeségnek tűnik, de szerintem csinálhatnátok egy olyan helyet ahol a tanács van. Vagy valami hasonlót.... Mert van az a Satanael csajszi és ő nekik dolgozik, és ő se tudja hova vinni az elfogott angyalokat.
Ja és szerintem nem is olyan hülyeség, hogy lenne az angyaloknak egy városuk.
| |
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 29 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Re: Javaslatok Vas. Aug. 22, 2010 6:25 pm | |
| As, drágám... te is tudsz nyitni topikot a Tanácsnak. Habár... az égi várost meg kellene csinálni valóban, mert a Tanács is ott tanyázna. Azt megcsinálom minél hamarabb, de a benépesítést, a topikok nyitását, azaz a helyszíneket neked szánom. Maximum majd besegítek egy kicsit. | |
| | | Asrina
Hozzászólások száma : 54 Join date : 2010. May. 21.
| Tárgy: Re: Javaslatok Vas. Aug. 22, 2010 7:38 pm | |
| | |
| | | Scharcus
Hozzászólások száma : 50 Join date : 2011. Jul. 29. Age : 28 Tartózkodási hely : BudaPest
| Tárgy: Re: Javaslatok Szomb. Aug. 13, 2011 1:05 am | |
| Tudom hogy ez nagy munka, de szerintem kellene térkép. akkor sokkal inkább lehetne kalandokat levezetni, Vagy egy legendát elmondani
és a tájakhoz kellene leírás. pl ott egy mocsár, megadod a nevét hogy Elhagyatott mocsárvidék és odaírod hogy senki nem jár erre még az állatok is elkerülik. nagyon rossz szag van stb. | |
| Tárgy: Re: Javaslatok Vas. Aug. 14, 2011 6:49 pm | |
| Ötletnek jó, de tényleg nagy munka, nekem meg nincs valami sok időm. S mint azt látod, mindent egyedül végzek el, mert rajtam kívül mindenki lusta. | |
| | | Surá Drákon
Hozzászólások száma : 33 Join date : 2011. Nov. 13. Age : 26
| Tárgy: Re: Javaslatok Vas. Dec. 04, 2011 10:58 am | |
| Én még kiegészíteném egy-két fajjal a sárkányokat. Ezek sárkányok a fejemből pattantak ki és a nagy részükhöz moderátori engedély kéne. És képet még nem találtam hozzájuk.
Hogyha érdekel Admin akkor majd PM-ben elküldöm őket. | |
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Javaslatok | |
| |
| | | | Javaslatok | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |