| Paro-Shin folyó | |
|
+4Assadar Arruz So Jokiri Merartyr Archerquester Caralden Yosa 8 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Caralden Yosa Admin
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 29 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Paro-Shin folyó Szomb. Május 08, 2010 8:38 pm | |
| A folyót egy híres emberről nevezték el, akiről nem tudtak nagyon sokat, de feltehetőleg egy kovács volt, aki megmentette a majdnem vízbe fúlt embereket. A folyó kissé veszélyt jelent az emberek számára, mivel ha sok csapadék esik, kiönt medréből. De mai napig közlekednek rajta hajók. | |
|
| |
Merartyr Archerquester
Hozzászólások száma : 229 Join date : 2010. May. 02. Age : 29
| Tárgy: Re: Paro-Shin folyó Szomb. Aug. 13, 2011 8:02 pm | |
| Mera a folyóparton sétált. Minden nyugodt volt, bár így este nem is csoda. Hajók sem jártak a vizen, így a folyó vize nyugodt volt. Felnézett. A hold ragyogott. Elmosolyodott. - De jó egy kicsit egyedül lenni. - leült a partra, és a folyót nézte. Legszivesebben belecsobbant volna. De majd máskor. Inkább hátradőlt a fűben, és lehunyta a szemét hogy élvezze az esti csöndet. | |
|
| |
Arruz So Jokiri
Hozzászólások száma : 30 Join date : 2011. Aug. 10.
| Tárgy: Re: Paro-Shin folyó Szomb. Aug. 13, 2011 10:54 pm | |
| Arruz már mindenhol kereste a lányt. Most a folyó következett. A folyóparton sétált, mikor hirtelen meglátta a lányt. A földön feküdt, és mosolygott. Arruz elvigyorodott. Közelebb sétált, majd a lány arcát kezdte tanulmányozni. Szeme csukva volt. Nem akarta most meglepni, és nem volt kedve megint a kardot érezni a nyakán, így leült a lány mellé és nézi kezdte. * Ki gondolta, hogy mindig úgy találok rá, hogy alszik. * - gondolta, majd kisimitott egy tincset az arcából. | |
|
| |
Merartyr Archerquester
| Tárgy: Re: Paro-Shin folyó Szomb. Aug. 13, 2011 11:51 pm | |
| Mera érezte, hogy valaki megint a haját birizgálja. Lassan felnyitotta a szemét. A látványtól felsóhajtott. Nem számított arra, hogy megint a fél-elf fogja felébreszteni. - Már megint te? - ült fel hirtelen. - Mikor akadsz le rólam? Kérdezte kicsit mérgesen, és joggal. A fiú túl közel volt hozzá. De nem csúszott arrébb, inkább a kezét a kardjára tette.
| |
|
| |
Arruz So Jokiri
| Tárgy: Re: Paro-Shin folyó Vas. Aug. 14, 2011 12:38 am | |
| - Ki gondolta volna, hogy megint miattam fogsz felkelni! - mondta nevetve Arruz, miközben a kék szem tanulmányozásába merült. Mikor a lány felült, elvigyordott. Közel volt, mégsem húzódott el tőle. Bár nem mintha nem látta, volna, hogy a fegyverért nyúl. Elkapta a kezét. - Én nem tenném. Nem bántalak. - mosolygott rá kedvesen, majd elengedte a kezét. - Szóval, tudod, hogy hol a te hős lovagod? - kérdezte kárörvendően. - Mert ha nem adok egy kis felvilágosítást. Ő éppen a másik lánynak csapja a szelet. | |
|
| |
Merartyr Archerquester
| Tárgy: Re: Paro-Shin folyó Vas. Aug. 14, 2011 12:56 am | |
| Mera a kezét nézte, amit éppen Arruz elhúzott a fegyvertől. Ez a helyzett hasonlított az utcán lezajlódóra. Csak akkor meg is csókolta.Mera kicsit meglepődött, hogy a fiú most nem tette meg. Elmosolyodott. * Jobb is talán, hogy nem csinált ilyet. Nem maradt volna életben. * Még akkor is mosolygott, mikor Arruz azt ecsetele, hogy szerinte mit csinál Assadar. - Le merném fogadni, hogy hazudsz. - nézett rá vigyorogva. - Áh.. - dőlt hátra megint a fűben. Lehunyta a szemét. * Jól esne egy kis harc ....
//A Harcmániám visszatértXD// | |
|
| |
Assadar
Hozzászólások száma : 246 Join date : 2011. Jul. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Hősök csarnoka :P
| Tárgy: Paro-Shin folyó Vas. Aug. 14, 2011 1:14 am | |
| Fáradtan jöttem vissza a vámpírral a kezemben. ~Ostoba vámpír,minek kellet ennek is felébrednie akkor?~ Majd megláttam Meráékat és integettem nekik. Mikor odaértem a vámpírt, szépen ledobtam és lefeküdtem. - Utálom a vámpírokat. - Ennyit mondtam és behunytam a szemem. | |
|
| |
Arruz So Jokiri
| Tárgy: Re: Paro-Shin folyó Vas. Aug. 14, 2011 1:20 am | |
| Arruz elvigyorodott. Assadart nézte, majd Merára sandított. - Szépség, mit szólsz egy kis játékhoz? - kérdezte, miközben talpra állt. - Harcoljunk. Ha én nyerek, akkor az enyém vagy erre az estére. Hogyha te nyersz... Nos ezt döntsd el te. - Kezét nyújtotta a lány felé. - Nos, elfogadod az ajánlatot? - kérdezte vigyorogva. Aztán eszébe jutott valami. Assadarra nézett. - Ha elfogadja te nem segíthesz neki, érted?
| |
|
| |
Assadar
Hozzászólások száma : 246 Join date : 2011. Jul. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Hősök csarnoka :P
| Tárgy: Paro-Shin folyó Vas. Aug. 14, 2011 1:42 am | |
| Elvigyorodom. - Én a helyedben nem tenném.... nagyon erős.... bár te tudod! - Azzal nagyot ásítottam. Az égre néztem. Gyönyörűen csillogtak a hold és a csillagok. Aztán sajnálva ránéztem a fél elfre. | |
|
| |
Merartyr Archerquester
| Tárgy: Re: Paro-Shin folyó Vas. Aug. 14, 2011 1:49 am | |
| Mera lépéseket hallott. Kinyitotta a szemét és a hang irányába fordult. Assadar volt az. Elmosolyodtott. Mikor a fiú lefeküdt, odament hozzá, és mellé ült. Végignézett rajta. * Megsebesült. * - komorodott el egy pillanatra, aztán megkönnyebülve látta, hogy már félig-meddig be van gyógyítva. Vigyorogva a fiúra nézett, majd lehajolt hozzá és lágyan megcsókolta. Majd Arruzra nézett. - Ha nyernék, akkor te halott lennél és vacsorára odadobnálak a sárkányomnak. - mondta gonoszan. - Mellesleg nem bízom benned. Ki tudja, hogy milyen mocskos kis trükköket vetsz be. Szóval nem áll az ajánlat. * Pedig szivesen harcolnék, de ezt most inkább kihagyom. * gondolta, majd megint Assadart nézte. | |
|
| |
Arruz So Jokiri
| Tárgy: Re: Paro-Shin folyó Vas. Aug. 14, 2011 2:32 am | |
| - Szóval nem... És gondolom úgy sem, hogy csak karddal? Áh, tudod mit? Felejtsd el. Örülök, hogy eddig szórakoztathattalak, Szépség. De úgy látom itt már nincs már rám szükség. Viszlát legközelebb. - mondta lemondóan, majd elindult vissza a fogadóba. Úzközben visszafordult, és vigyorogva nézett rájuk. - Azért nehogy valami ostobaságot csináljatok. - majd intett nekik és lelépett. *Pedig láttam rajta a harci vágyat... Majd legközelebb. És én fogok nyerni, legyen akármilyen erős. * - vigyorgott magában,majd fütyörészve fojtatta az útját. | |
|
| |
Assadar
| Tárgy: Paro-Shin folyó Vas. Aug. 14, 2011 2:35 am | |
| Mikor, Mera megcsókolt, kicsit meglepődtem. Még eddig csak 1X csókolt meg az is akkor mágikus erőt lopott. Ránéztem Merára. A haja, egyszerűen gyönyörű volt, ebben a hold fényben. Kicsit lehiggadtam, amikor azt mondta, hogy nem áll az ajánlat. A fél elf úgy láttam, hogy kicsit csalódott volt de ebben nem osztozkodtunk. Én csak örültem... | |
|
| |
Merartyr Archerquester
| Tárgy: Re: Paro-Shin folyó Vas. Aug. 14, 2011 2:43 am | |
| Mera a távolodó után nézett. *Megsértődött? Mert nem akarok vele harcolni? Na itt látszik meg milyen éretlen. - Na ő lelépett. - jegyezte meg félvállról, aztán Assadar mellé feküdt. Felkönyökölt és onnan nézte a fiút. Szeme a sebre tévedt. - Nem fáj? - kérdezte kiváncsian, mközben kezével a sebre mutatott. | |
|
| |
Assadar
| Tárgy: Paro-Shin folyó Vas. Aug. 14, 2011 7:00 pm | |
| - Áh, volt már vészesebb sebem is! - Mondtam fáradtan. - Bár azért a fiú, megköszönhette volna, hogy megvédtem! Annyit se tudott mondani, hogy kösz.... De mind egy. - Majd Merát néztem. Szeme gyönyörűen csillogott a hold fényében. Rámosolyogtam és megsimogattam az arcát. - Nem tudom hányan mondták, de szerintem gyönyörű vagy. - Mondtam majd megcsókoltam. Nagyon jól érzem magam Mera mellet... Most végre úgy érzem, hogy élek. | |
|
| |
Merartyr Archerquester
| Tárgy: Re: Paro-Shin folyó Vas. Aug. 14, 2011 9:39 pm | |
| Mera csak mosolygott. Élvezte a fiú érintését az arcán. Oldalra fordítota a fejét és megcsókolta a tenyerét. Mégnagyobb volt az öröme, mikor Assadar gyönyörűnek nevezte, majd megcsókolta. Őszintén élvezte a csókjait. Mera megremegett és valami furcsát érzett a mellkasában, mintha szét akarná feszíteni. Még sohasen érzett így. * Ez olyan mintha.... Mintha nem is tudom... * - gondolkodott el egy pillanatra, majd elvigyorodott. - * Vajon megharagszik, ha elpoénkodom ezt a meghitt pillanatot? * Remek ötlete támadt. Arragondolt, hogyha már ilyen furcsán érzi magát, akár rá is tehetne egylapáttal, és... Nos, eljátszhatná, hogy farkasemberré változik. Végülis miért ne? Legalább eltereli a hirtelen feltámadt vágyáról a gondolatait. A másik oldalára fordult, és fájdalmas arcot vágott. Majd távolabb húzódott, és kisebb hangot hallattott, felült és fejét fogta, kitépte hajából a hajgumit, majd beletúrt. Úgy tett, mintha fájlaltatná, miközben azt színlelte, hogy átváltozik. Aztán Assadar felé lesett. Mikor meglátta az arcát, nem bírta visszafogni a nevetését. Bocsánatkérően nézett rá, de közben vigyorgott. - Bocsi, csak vicceltem. De kihagyhatatlan volt. - nevetett fel újra. | |
|
| |
Assadar
| Tárgy: Paro-Shin folyó Hétf. Aug. 15, 2011 12:26 am | |
| Megrémültem. Hirtelen 15 évet ugrottam vissza az időben. Az emberek sikolya és halálhörgése visszhangzik a fejemben.... A családom halála jutott eszembe... Vajon mind ez újra meg akar történni? Néhány könnycsepp csordul ki a szememből. Merára néztem és láttam, hogy nevet. Letöröltem az arcomról a könnyeket. - Semmi baj de nem szeretem az ilyen vicceket! - Mondtam miközben próbáltam mosolyt erőltetni az arcomra. | |
|
| |
Merartyr Archerquester
| Tárgy: Re: Paro-Shin folyó Hétf. Aug. 15, 2011 12:57 am | |
| Mera rosszul érezte magát. Bár általában imádta kínozni az embereket, de valahogy ez Assadarnal valahogy fordítva volt. Bűntudata támadt. - Tényleg sajnálom. - hajolt közelebb hozzá, majd homlokát a fiúéhoz érintette. kedvesen rámosolygott, majd megcsókolta. - - Neharagudj. Ígérem többet nem fordul elő. -majd újra megcsókolta. Karjait a fiú nyaka köré fonta, hogy így mégközelebb vonhassa magához. | |
|
| |
Assadar
| Tárgy: Paro-Shin folyó Hétf. Aug. 15, 2011 1:08 am | |
| - Semmi baj... De kérlek ne viccelődj ilyenekkel! Főleg ne vérfarkasokkal... - Mondtam, majd átöleltem. - Kérlek, ne történjen semmi bajod Mera. Nem bírnám ki, ha még 1-szer azt veszíteném el akit szeretek... - Mondtam kicsit félve. Nem akarok többet egyedül lenni. | |
|
| |
Merartyr Archerquester
| Tárgy: Re: Paro-Shin folyó Hétf. Aug. 15, 2011 1:18 am | |
| Meglepődött. * Ez most egy vallomás volt?? * - kicsit arrébb húzódótt a fiútól és az arcát kezdte fürkészni. Elmosolyodott. - Hmmm, Ez most azt jelenti, hogy szeretsz? - kérdezte csillogó szemekkel és mosollyal az arcán, miközben játszani kezdett a fiú hajával. | |
|
| |
Assadar
| Tárgy: Paro-Shin folyó Hétf. Aug. 15, 2011 1:22 am | |
| Elvigyorodtam. - Szerinted, hogy többször is megcsókoltalak és kijelentettem, hogy fontos vagy nekem akkor nem azt jelenti, hogy szeretlek? - Mondtam, majd kacsintottam. - Jut eszembe, hol van Elyon? Nem keressük meg őt? Ahogy ismerem megint bajba keveredhetett... - Mondtam az utolsó mondatott már nevetve. | |
|
| |
Merartyr Archerquester
| Tárgy: Re: Paro-Shin folyó Hétf. Aug. 15, 2011 1:34 am | |
| Mera is vigyorgott. * De igaza van... Szeretrve lenni. De furcsa érzés. * - gondolta, majd Elyonra gondolt. - * Talán igaza van Assadarnak...de tud magára vigyázni, legalábbis remélem. * - Szerinteeeeem... - kezdett bele Mera. Szándékosan elnyújtotta a szót. Majd észbekapott és elpirult. - Felejts el. Igazad van, Elyon után kellene nézni. *De szerintem magától is hozzánk talál. * - tette hozzá gondolatban. Felpattant. Szeme megakadt a folyón. * Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy úsznék egyet. * - nézett a vízre sóvárgó szemekkel. | |
|
| |
Assadar
| Tárgy: Paro-Shin folyó Hétf. Aug. 15, 2011 1:43 am | |
| Merára néztem. Láttam, hogy sóvárogva nézi a vizet. - Ugye nem arra gondolsz, amire én? - Kérdeztem aggodalmasan. | |
|
| |
Merartyr Archerquester
| Tárgy: Re: Paro-Shin folyó Hétf. Aug. 15, 2011 1:46 am | |
| Mera ránézett. Mosoly bújkált a szája szélén. - Nem tudom, te mire gondolsz? - kérdezte kiváncsian, és kicsit közelebb lépett felé. - Mert ha arra amire én, akkor nem kellene ilyen aggodalmas arcot vágnod. | |
|
| |
Assadar
| Tárgy: Paro-Shin folyó Hétf. Aug. 15, 2011 1:52 am | |
| - Én megmutatom, hogy mire gondolsz... - mondtam majd felkaptam. Egészen a folyóig mentünk majd beledobtam is utána ugrottam. - Láttam rajtad, hogy úszni szeretnél! - Mondtam nevetve. | |
|
| |
Merartyr Archerquester
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Paro-Shin folyó | |
| |
|
| |
| Paro-Shin folyó | |