Death Oi
Hozzászólások száma : 21 Join date : 2011. Nov. 13.
| Tárgy: Death Oi Hétf. Nov. 14, 2011 7:06 pm | |
| Név: Death Oi
Kor: 25(60)
Nem: férfi Kaszt/Faj: Eitri
Megjelenés: Olyan 167cm magas vagyok, vékony termetű. A hajam színe barna és egy csuklyás kabátot hordok, na meg egy vászonnadrágot. Az emberi alakomban senki se gondol rám úgy, mint valamilyen más lény. Ám, de amikor átváltozok teljesen ódzkodnak tőlem ha észre vesznek. Amikor átváltozok a bőrömet fakéreg fedi, a szemeim teljesen feketék és a hajam hosszú indákból áll amik a derekamig érnek.
Jellem: Alapjáraton félénk, elhúzódó vagyok és nem szólok senkihez. Az emberi alakomban még nem is baj ha társalgok, de az nagy baj számomra, ha arról van szó, hogy ki vagyok. Nem szeretek beszélni magamról és nem is nagyon szeretek hazudni ezért elterelem általában a témát. A másik alakomban többnyire faként rejtőzködök, vagy valami növényként. Nem szeretem, ha meglátják mi vagyok és ki vagyok. Viszont ha valaki megtudja azt megesketem és ha kikotyogja akkor nem állok jót magamért. Akkor olyan leszek, mint egy vadász ki az áldozatán kívül mást nem lát, csak az, hogy megölje.
Város: Normere
Pont: Elhasznált: 0 Megmaradt: 10
Varázslatok: Átváltozás(fakéregbőr). A növényeket irányítom és növeszteni is tudom őket.
Felszerelés: -
Társ: -
Pénz: -
Ajándékok, jutalmak: -
Módosítás: 2011. 11. 14.
A hozzászólást Death Oi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 23, 2011 5:40 pm-kor. | |
|
Caralden Yosa Admin
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 29 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Re: Death Oi Kedd Nov. 15, 2011 7:52 pm | |
| | |
|