Peter Sangue
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2011. Sep. 01. Age : 29
| Tárgy: Peter Sangue Szomb. Szept. 03, 2011 9:21 am | |
| Név: Peter Sangue Kor: 20 éves Nem: Férfi Faj: Ember Város: Lunaton
Felszerelések: Nincs felszerelése!
Állatok: Nincs állata!
Küllem: Közepes magasságú férfi. Haja sötétbarna, szeme kékes szinű. Általában kedvenc kék ruháját hordja és csuklóján egy sötét szinű csuklószorító található.
Jellem: Barátságos és bátor. Csak nehezen lehet kihozni a sodrából. Ráadásul nem is haragtartó.
Múlt: 20 évvel ezelőtt születtem Lunaton városában. Szegények voltunk. Gyakran kellett a kevesen is osztoznunk. Apám gyakran vadászni volt, hísz valamit enni is kellett. Mikor 7 éves lettem én is elmentem vele. Megtanított a vadászat rejtélyeire. Majd néhány évvel később nagy fordulat jött életemben. Összevesztem legjobb barátommal, aminek következtében idegesebb lettem a kelleténél. Ekkor rájöttem ki is vagyok valójában. a földről egy kavicsot vettem fel, és neki akartam hajítani, de az hirtelen izzó tűzgömbbé változott. Szerencsére sikerült elhúzódnia. Néhány nap múlva kibékültünk egymással és már a családom is tudta, hogy mágus vagyok. Apám megtanította a varázslás rejtélyeit és még 1-2 új varázslatot is.
15 éves lehettem, mikor szüleim meghaltak. Épp vadászaton voltam, és mikor hazaértem mér holtan fekűdtek ott. Ezt a napot örökre megjegyeztem, és megfogadtam, hogy szüleim gyilkosát kiderítem. Innetől kezdve egyedül éltem. Igaz barátomra mindig számíthattam. Napjaim nagy részét vadászattal és olvasással töltöttem. A könyvtárban rengeteg új ismeretre tettem szert, melyet gyakran alkalmaztam is. 18 évesen egyik vadászaton barátommal együtt voltam. Őt ezen a napon láttam utoljára. Vadászat közben egy hatalmas lény elragadta és magával vitte. Nem tehettem semmit. Hazamentem és utánna jártam lénynek, de semmit sem leltem róla. Biztosan valamilyen sötét erő lehetett az oka. Épp ezért egy örök életre megutáltam a sötét erőket, és megfogadtam, hogy nem kegyelmezek senkinek, aki azt használja!
A hozzászólást Peter Sangue összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 03, 2013 8:07 pm-kor. | |
|
Caralden Yosa Admin
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 29 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Re: Peter Sangue Szomb. Szept. 03, 2011 6:20 pm | |
| Elfogadom! Plusz 4 pontot kapsz, írd az adatlapodra! | |
|