Caralden Yosa Admin
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 30 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Szerintetek...? Szer. Aug. 17, 2011 6:41 pm | |
| Ezt a topikot azért nyitottam meg, ha nekem lenne kérdésem hozzátok, vagy csupán inspirációra van szükségem. Most erre szükség lenne. Pontosabban.... tegnap este hajnali háromig törtem a fejem egy science fiction világon, és arra jutottam, hogy meg szeretném valósítani fórumos szerepjáték formájában. Persze Salonirra ugyanúgy fogok figyelni, ugyanakkor azon az oldalon már több admin/moderátor lenne, hiszen valahogy ismertebb a sci-fi világ mindenki szemében... véleményem szerint. A sci-fi világ igazából egy novellámból jött, amivel országos versenyre indultam, Fekete homok néven fut... szerintem egyeseknek mond valamit ez a név. Például azoknak, akik egy iskolába járnak velem az oldalról, és olvasták is. Nade ez nem ide tartozik.
KÉRDÉS: Szerintetek készítsem el ezt az oldalt, hogy végre legyen egy kidolgozott sci-fi frpg is, ne csak a Star Wars világa, vagy hagyjam az egészet, és szenvedjek tovább gondolatban? (XD) Valamint... ha megcsinálnám... jönnétek szerencsét próbálni ott is? | |
|
Neluldor Ken'Sha
Hozzászólások száma : 51 Join date : 2011. Jul. 25.
| Tárgy: Re: Szerintetek...? Szer. Aug. 17, 2011 6:46 pm | |
| Szerintem jó ötlet, és én meg is lesném. | |
|
Ethiriel
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2010. May. 15.
| Tárgy: Re: Szerintetek...? Szer. Aug. 17, 2011 7:50 pm | |
| Én jönnék! ^^ Igazándiból én minden oldalt szeretek, ami nem átlagos emberes >.< Én az akciót, vagy a mágiát szeretem! *-*
Szóval IGEN! ^^
U.I: Neked nem elég 2 oldal? Sztem nem fogsz vele bírni a suli mellett...:/ | |
|
Terax Inferno
Hozzászólások száma : 105 Join date : 2011. Aug. 08. Age : 29
| Tárgy: Re: Szerintetek...? Szer. Aug. 17, 2011 8:37 pm | |
| Szerintem is jó ötlet, megnézném. | |
|
Assadar
Hozzászólások száma : 246 Join date : 2011. Jul. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Hősök csarnoka :P
| |
Scharcus
Hozzászólások száma : 50 Join date : 2011. Jul. 29. Age : 28 Tartózkodási hely : BudaPest
| Tárgy: Re: Szerintetek...? Csüt. Aug. 18, 2011 9:49 pm | |
| 1etértek, jó ötlet, de szerintem 1szerre csak 1 oldalt üzemeltess, és ha választanom kell akkor azt választanám hogy maradjon Salonir...
de meglátogatnám az új oldalt is... | |
|
Peter Sangue
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2011. Sep. 01. Age : 29
| Tárgy: Re: Szerintetek...? Csüt. Szept. 01, 2011 7:53 pm | |
| Szerintem én is felnéznék rá... | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szerintetek...? | |
| |
|