Legutóbbi témák | » FolyóVas. Szept. 27, 2015 2:01 am by Syla Breeze» PalotaKedd Feb. 03, 2015 8:45 pm by Zach Shadowstay» KözpontSzomb. Nov. 08, 2014 9:27 pm by Blaide» ErdőPént. Nov. 07, 2014 11:21 pm by Syla Breeze» Medvék birodalmaSzer. Aug. 13, 2014 7:24 pm by Penge» KiképzőtelepHétf. Jún. 30, 2014 9:43 pm by Celorn» DaziraPént. Feb. 28, 2014 8:42 pm by Caralden Yosa» Nyugati piacnegyedSzomb. Feb. 22, 2014 12:50 am by Blaide» Syla BreezeSzomb. Feb. 22, 2014 12:14 am by Syla Breeze |
Ki van itt? | Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 188 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 8:54 pm-kor volt itt. |
|
| Rayodth - A sárkányok földje | |
|
+2Merartyr Archerquester Samaranth Elyon Fillway 6 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Merartyr Archerquester
Hozzászólások száma : 229 Join date : 2010. May. 02. Age : 29
| Tárgy: Re: Rayodth - A sárkányok földje Hétf. Aug. 08, 2011 8:32 pm | |
| // TE jó fiú, te most a kezemet, vagy engem csókoltál meg? XD //
Mera csak nézett maga elé. Nos, ennyit a kalandról... Sam és Assadar is lelépett, így neki is mennie kellene. Talán követi majd a fiút, talán nem. Aviantorához lépett. Megsimogatta a fejét. ~ Örülök, hogy jól vagy. ~ mosolygott rá. ~ Merartyr... Elvették az eszed? Miért vagy most ilyen kedves? ~ csodálkozott el a sárkány. Mera felnevetett. ~ Látom te már jobban vagy... Na de igazad van. ~ oldalra lépett. Ekkor jött ki Nyther is a házból. - Viszlát öreg. - intett neki a lány, majd felpattant Aviantorára és tovább is állt. | |
| | | Surá Drákon
Hozzászólások száma : 33 Join date : 2011. Nov. 13. Age : 26
| Tárgy: Re: Rayodth - A sárkányok földje Pént. Jan. 13, 2012 4:53 pm | |
| -Végre megérkeztünk. Gond nélkül repültünk az úton. De azért sajnáltam hogy nem harcolhattunk. *Vagy a hegyekben, vagy a szigeteken lesznek. Általában a hegyekben élnek, de itt mindent elborít a hó. Én inkább a szigeteket nézném meg.* -Először a lebegő szigeteken nézzük meg szerintem. Mert a hegyekben itt mindent elborít a hó és lehet hogy most nem ott tanyáznak. Mit szólsz? | |
| | | Death Oi
Hozzászólások száma : 21 Join date : 2011. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Rayodth - A sárkányok földje Pént. Jan. 13, 2012 6:18 pm | |
| -Rendben, akkor menjünk a szigetekhez. ~Lebegő szigetek? Sosem hallottam róluk. Vajon miért ez a nevük? Valószínűleg azért, mert lebegő szárazföldi területek lehetnek. Vagy talán levegőből állnak, nem biztosan szárazföldek.~ Hirtelen Keve elkezdett mozgolódni és ekkor minkét kezemmel ráfogtam, hogy el ne ejtsem. Majd átfordult a hátára ásított egyet. Nagyon úgy nézett ki, mint aki azt akarja, hogy megvakarjam a hasát. Majd rám kacsintott. -Te kis aljas.-mondtam viccelődve Majd fogtam és elkezdtem vakarni a hasát és elkezdett dorombolni. -Hmm, ez jól esik. -Elhiszem. Drákon, milyenek is ezek a lebegő szigetek? | |
| | | Surá Drákon
| Tárgy: Re: Rayodth - A sárkányok földje Vas. Jan. 15, 2012 12:25 pm | |
| -Hogy is mondjam? A levegőben egy helyben lévő szárazföldek. Elementálsárkányok, szélsárkányok és egy kevés feketesárkányok lakják. De majd meglátod ha odaérünk. Közeledtünk a szigetekhez, szinte már lehetett látni őket a távolban. | |
| | | Death Oi
| Tárgy: Re: Rayodth - A sárkányok földje Pént. Jan. 20, 2012 7:40 pm | |
| -Értem, már alig várom, hogy legyen egy sárkányom. Amúgy milyen egy szél sárkány?-kérdeztem érdeklődve, hogy tudjam mire számítsak Vajon a szélsárkányok könnyen fognak csatlakozni hozzám vagy lesz egy kis küzdés vele. Azért nem lenne rossz egy kis kaland, de nem is akarok olyat kifogni akit nem tudok legyőzni és kivívni a tiszteletét. De majd lesz valahogy. -Figyelj már elég tisztán látni a szigeteket. Inkább hagyjuk a jellemzést, inkább tapasztaljuk meg. De azért ne hagyd, hogy butaságot csináljak. Rendben? | |
| | | Surá Drákon
| Tárgy: Re: Rayodth - A sárkányok földje Szomb. Jan. 21, 2012 2:29 pm | |
| -Ez csak természetes. Oda értünk a szigetekhez és a legelsőre leszálltunk. ~Remélem itt találunk egyet. Nem szeretnék egy hétig itt időzni.~ Elindultunk előre. Párperc múlva hallottunk egy nagy sárkány hörgést. ~Talán egy szélsárkány?~ Elkezdtünk futni arra amerről a hang jött. Mikor oda értünk láttuk, hogy az nem egy szélsárkány, hanem egy feketesárkány. -Hűha, pont nem ilyet keresünk. | |
| | | Death Oi
| Tárgy: Re: Rayodth - A sárkányok földje Szomb. Jan. 21, 2012 5:49 pm | |
| -Juj, nagyon nem ezt kerestük! Most mi lesz? Ezek a sárkányok rátámadnak az eitrire? Csak azért kérdem, mert ami növény van itt azok nem nagyon akarnak hallgatni rám. Szóval kénytelen vagyok plusz energiát bevetni, ráadásul a Kevére is vigyáznom kell. Szóval mi legyen? Ránéztem Drákonra kicsit riadtam és nem tudtam mit tegyek. Majd összeszedtem magam és készenlétbe álltam. Egyik karomban Keve, a másikba energiát gyűjtöttem össze, hogy a növényekkel védekezzek, ha kell. Egyenlőre nem szeretnék átváltozni, de ha kell megteszem. -Mit tegyünk? | |
| | | Surá Drákon
| Tárgy: Re: Rayodth - A sárkányok földje Szer. Jan. 25, 2012 5:06 pm | |
| Elmosolyodtam. ~Végre harcolhatok. Már egy ideje nem tehettem meg. Végre!~ Elővettem az íjamat és meglőttem a sárkányt. Aki persze meg sem érezte a nyílvesszőt. ~Ez nem lesz elég ide.~ Előhúztam a kardom és a pajzsom. De a sárkány felénk lendítette a kezét. -Félre!- ordítottam hangosan. | |
| | | Death Oi
| Tárgy: Re: Rayodth - A sárkányok földje Szomb. Feb. 04, 2012 3:05 pm | |
| Drákon felém kiáltott, de már későn. A sárkány el is taposott. De hirtelen óriási porfelhő keletkezett ami percek alatt el is szállt. Sikerült pár fát hívnom akik nehezen de megállították a sárkány lábát és engem Surá mögé vittek. -Csumi!-kiáltottam fel -Ugye, nem hitted azt, hogy nekem végem. Keve is jól van szóval minden rendben.-mondtam vidáman -Amúgy nem lehet, hogy valami baja van? ~Ja, mi. Hülye kérdés volt ez. Na, mindegy.~ -Nos, mit tegyünk? | |
| | | Surá Drákon
| Tárgy: Re: Rayodth - A sárkányok földje Kedd Feb. 07, 2012 3:41 pm | |
| Felsóhajtottam. ~Jól rám ijesztett. Azt hittem hogy nem úszta meg. Mind egy. Őt sem szabad alá becsülni.~ Elmosolyodtam. ~Lehet nem kéne egybe olvadni Drékkel, de már rég harcoltam és lehet, hogy sokára is fogok. Elhúzzam a harcot vagy rendezzem le gyorsan.~ Végül az utóbbinál döntöttem. -Death! te irányíts néhány növényt, hogy fogják le a sárkányt míg én elintézem. Drék te most maradj ki ebből!- szóltam a sárkánynak, majd Deathhez fordultam- Menni fog? | |
| | | Death Oi
| Tárgy: Re: Rayodth - A sárkányok földje Vas. Márc. 18, 2012 2:52 pm | |
| -Oké.-mondtam komolyan Pár magasabb fát sikerült rávennem, hogy lefogják a sárkányt, de közölték, hogy ha bántani fog valakit akkor mi leszünk a felelősek. Ezt nem mondtam Drákonnak, mert úgy is elfogja intézni a sárkányt és nem nagyon tudnám meggyőzni. -Most, siess! Nem tudják sokáig tartani!-mondtam egy kicsit ijedten ~Csak tartsatok ki.~ | |
| | | Surá Drákon
| Tárgy: Re: Rayodth - A sárkányok földje Kedd Márc. 20, 2012 9:23 pm | |
| Death a fákkal lefogatta a sárkányt és én a kardommal gyorsan szíven szúrtam azt. -Kösz a segítséget Death. Mehetünk?- kérdeztem tőle miközben a kardomat a hüvelyébe csúsztattam vissza. ~Azt hittem, hogy tovább fog tartani. Biztos még tapasztalatlan volt. Nagy kár érte, de a fekete sárkányok nem pont arról híresek, hogy könnyen feladják~ | |
| | | Surá Drákon
| Tárgy: Re: Rayodth - A sárkányok földje Pént. Nov. 02, 2012 2:21 pm | |
| //Bocs Death, de mér vagy 6-7 hónapja nem írtál, szóval én lépek. // ~Surá néz az égre!~ hallottam Drék hangját a fejemben. Nem túl beszédes sárkány, de ha megszólal, akkor az azt jelenti, hogy sietnünk kell. Felpillantottam az égre és egy szellemsárkányt láttam a hátán egy világoskék páncélzatú férfival. -Joe.- mondtam ledöbbenve. Ezután Drék felé futottam és felültem a hátára. Visszanéztem Death-re és elköszöntem tőle. -Sajnálom most sietnem kell. Remélem még találkozunk. Viszlát és sok sikert!- kiabáltam neki a már felszálló sárkányról. Mondanom sem kellet és Drék amilyen gyorsan csak tudta követte az illetőt, aki szerintünk a testvérem volt. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Rayodth - A sárkányok földje | |
| |
| | | | Rayodth - A sárkányok földje | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |