Caralden Yosa Admin
Hozzászólások száma : 357 Join date : 2010. Apr. 04. Age : 29 Tartózkodási hely : Veneficus Academi
| Tárgy: Szellemszállás Hétf. Május 10, 2010 9:44 pm | |
| Egy sötét, piszkos hely, amely tele van szellemekkel. A legfelső szoba mindig fényes, mindez azért, mert a szellemek sem alszanak: mulatozás folyik minden nap. Talán ezek a kivetődő szörnyű hangok azok, akik elrémisztik az erre járókat. Mindenesetre, akik itt kapnak az alkalmon, és elpusztítanak pár szellemet, akkor a kezükbe jó kis pénz kerül. Habár, ne feledjétek: a régiek helyett újabbak jönnek!
A hozzászólást Caralden Yosa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 21, 2013 9:27 pm-kor. | |
|
Abriella
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2010. May. 16.
| Tárgy: Re: Szellemszállás Vas. Május 16, 2010 3:01 pm | |
| Újból itt vagyok ezen a mocskos helyen. Valahogy a vámpírok folyton itt akarnak velem találkozni. Talán el akarnak rejtőzni valaki elől. Miután helyet foglaltam már is zargatni kezdtek az idióta szellemek. Egy kicsit kiengedtem az erőmből így ők azonnal békén hagytak. Tudják, hogy egy ilyen öreg bútordarabbal nem érdemes újat húzni. Azon kívül, hogy halál idegesítőek nincs bajom a szellemekkel. Nem félek tőlük, miért tenném. Vannak nagyon ocsmány teremtmények is közöttük, de nekem nem árthatnak. Amíg nem vagyok gyenge vagy sebesült nem kell félnem. Nos, igen ez ez ami épp elég megnyugtató. | |
|