Legutóbbi témák | » FolyóVas. Szept. 27, 2015 2:01 am by Syla Breeze» PalotaKedd Feb. 03, 2015 8:45 pm by Zach Shadowstay» KözpontSzomb. Nov. 08, 2014 9:27 pm by Blaide» ErdőPént. Nov. 07, 2014 11:21 pm by Syla Breeze» Medvék birodalmaSzer. Aug. 13, 2014 7:24 pm by Penge» KiképzőtelepHétf. Jún. 30, 2014 9:43 pm by Celorn» DaziraPént. Feb. 28, 2014 8:42 pm by Caralden Yosa» Nyugati piacnegyedSzomb. Feb. 22, 2014 12:50 am by Blaide» Syla BreezeSzomb. Feb. 22, 2014 12:14 am by Syla Breeze |
Ki van itt? | Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot Nincs A legtöbb felhasználó ( 188 fő) Csüt. Nov. 21, 2024 8:54 pm-kor volt itt. |
|
| Tisztás | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Assadar
Hozzászólások száma : 246 Join date : 2011. Jul. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Hősök csarnoka :P
| Tárgy: Tisztás Szer. Aug. 17, 2011 3:02 am | |
| Elvigyorodom. - Nem csak te tudsz trükköket! Mondtam, majd hirtelen mögé teleportáltam. Még mi előtt bármit is tehetett volna, szépen kitörtem a kezéből a kardját, Merát meg egy idézet klónnal arrébb ugrottam. Ezután, Shira is pont jókor jött. Felültette a klón, Merát a sárkányra és el is szálltak együtt. - Bocsi, de nem engedem, hogy belátásod szerint cselekedj! - Mondtam majd felvettem a kardját, és becsúsztattam, a hüvelyembe. Majd mögé teleportáltam. - ha még egyszer, hozzá mersz Merához érni, én esküszöm, hogy elpusztítalak! - Mondtam és szépen az agyába vezettem, pár volt áramot. - Remélem, hogy most már nem kelsz fel! - Mondtam idegesen. | |
| | | Merartyr Archerquester
Hozzászólások száma : 229 Join date : 2010. May. 02. Age : 29
| Tárgy: Re: Tisztás Szer. Aug. 17, 2011 3:09 am | |
| //Nem ér Assadar, mire én megírom ,te már rég el is küldted:/ Most írhatom át xD Azért is csak kiegészítem // Mera csak nézte eddig, hogy mi történik. Örült, mikor Assadar kiütötte Linexet, de mégis furcsa érzés kerítette hatalmába. Mintha valami nem lenne oké. És meg is tudta, hogy mi. Linek mögötte volt, és kardot szegezett a nyakának. -És te azt ugye tudod, hogy te is megbánod, hogy hozzám nyúltál? -kérdezett vissza, bár nem éppen suttogva. Érezte a hideg pengét, ahogy a ruha nyakpánja alá csusszan. Hallotta, amint az anyag elszakad. Ijedten kapott oda. Még épp időben, így az anyag a helyén maradt... Meg sem tudott szólalni, mert Assadar jött és kimentette a helyzetből. Aztán már csak annyit vett észre, hogy Shirán ül. Míg repültek megkötötte a nyakpántot. * Sam ha látná ezt! * - Hová megyünk? - kérdezte kiváncsian. | |
| | | Nilex Xithyl
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2011. Aug. 16.
| Tárgy: Re: Tisztás Szer. Aug. 17, 2011 3:20 am | |
| * Basszus, ez így gázos helyzet.* - gondolta meglepetten, mikor kicsavarta a kezéből a kardot. Nézte, ahogy elrepülnek Meráék. Alig szólt valamit, mire kapott néhány sokkoló támadást is. Ájultan hevert a földön. De csak ez a klón. - És kimondta te mitugrász, hogy egy klónt hoztam létre? - gonosz vigyor volt az arcán, mikor lentebb repült. - Elárulok valamit, de csak azért, mert úgy látom kitartó vagy. - szólalt meg pár másodpercnyi szünet után. - A lány csak akkor lesz a jegyesen, ha sikerül a Matriarch elé vinnem. Kicsit hagyta, hogy az emberpalánta megeméssze a hallottakat, majd vigyorogva folytatta. - De nehogy azt hidd, hogy ezzel vége. Megszerzem magamnak. Egész megtetszett a lány, de lehet, hogy a formás mellei teszik. Úgy hogy úgy vigyázz! - kacagott fel, majd eltűnt.
| |
| | | Assadar
Hozzászólások száma : 246 Join date : 2011. Jul. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Hősök csarnoka :P
| Tárgy: Tisztás Szer. Aug. 17, 2011 3:28 am | |
| Fáradtan leülök. Eléggé fájt a vállam, ezért elkezdtem gyógyítani. A kezembe fogtam a sötét elf kardját míg nem végül inkább elraktam. Majd felálltam és vártam, hogy Meráék vissza érkezzenek a k, ahonnan elmentek... | |
| Tárgy: Re: Tisztás Szer. Aug. 17, 2011 3:35 am | |
| Mera nem bírt várni, míg közelebb érkeznek a földhöz. Leteleportálta magát a földre, majd rohant felé. Mikor elérte átölte Assadart. - Örülök, hogy jól vagy. - körbenézett. -Hova lett az az idióta? - kérdezte kiváncsian Assadatól.
A hozzászólást Merartyr Archerquester összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 17, 2011 3:45 am-kor. | |
| | | Assadar
| Tárgy: Tisztás Szer. Aug. 17, 2011 3:42 am | |
| - Elment... - Mondtam és éles fájdalom ment át a vállamon. Odakaptam és megpróbáltam még jobban begyógyítani. Hirtelen megint elsötétül minden. - A legelső dolgunk az lesz, hogy elmegyünk a matriarchoz! - Mondtam titokzatos vörös szemeimmel. A matriarch soha sem kérne ilyet, ha csak nem valami jó oka van rá.... | |
| Tárgy: Re: Tisztás Szer. Aug. 17, 2011 3:52 am | |
| Mera ijedten húzódott arrébb. Egyrészt azért, mert megint az "ős" volt. - Legközelebb jelezhetnél, mielőtt átveszed az irányítást felette. - szólalt meg szárazon. - Nem megyek vissza. Ha kell, menj egyedül.- Nem akart újra ünnepelt lenni, bár a legutolsó eset után... - És kérlek, ne kényszeríts. | |
| | | Assadar
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tisztás | |
| |
| | | | Tisztás | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |